Rijd met uw jeep door de schitterende natuur, de warme zon die in uw rug brand en de camera in uw hand want ieder moment kan er een zeldzaam, schitterend dier voorbij komen. Safari's zijn al sinds de oudheid een gewilde activiteit onder de mensen die zich een reis naar het Afrikaanse continent konden veroorloven en er is tot op de dag van vandaag weinig hier aan verandert. Wel zijn er steeds meer landen voor een goede safari bij gekomen, die kan je hier vinden 10 mooiste landen voor een safari. Voor nu zijn hier de 10 onmisbare producten voor een safari.
 

10. Sniper
Naast het feit dat de meeste dieren die u op een safari tegenkomt erg mooi zijn, kunnen ze ook nogal gevaarlijk zijn. Daarom is een sniper erg handig zodat u wanneer u bedreigd word door een zeldzame zebra of schattige pinguïn,  meteen kan neerknallen wanneer dit nodig is. Je weet maar nooit hè? 

9. Rugzak
Tijdens een safari ga je het niet redden met een simpele rugzak die u ook naar school mee zou nemen, je hebt een professionele, waterdichte en het liefst lichte rugzak nodig. Deze rugzak biedt het allemaal en zelfs meer. Zo zit er een speciaal, geheim vakje in waar je waardevolle spullen makkelijk in kan verstoppen, vele landen die bekend staan om hun goede safari's zijn erg arm en hebben een hoger diefstalgehalte. Dit vakje verhinderd diefstal. 

8. Klamboe
Vrijwel ieder land dat geschikt is voor een mooie safari zit vol met insecten en dan vooral veel muggen. Een klamboe is dus onmisbaar want nu kunt u zelfs rustig slapen als uw hele kamer gevuld is met insecten. Het houdt alle beesten weg waardoor u s'nachts niet lek geprikt hoeft te worden. 

7. Life Straw Bottle
Dit product is voor ieder land super handig, of het nou gaat om een safari of boswandeling in eigen land. Deze dopper filtert namelijk water waardoor u zelfs in landen waar het verboden is kraanwater te drinken uit de kraan drinken! Ook is het nu mogelijk om uit beekjes en zelfs stilstaand water te drinken. Zeker voor landen waar water schaars is, is dit product onmisbaar. 

6. Camera statief
Tijdens uw safari wilt u natuurlijk de mooiste foto's maken, en aangezien u zelf beweegt tijdens het maken van een foto is dit statief onmisbaar voor het maken van een professionele foto. 

5. Malaria medicijn
In vrijwel ieder land dat zich ontleent voor een goede safari komt u deze ziekte tegen: Malaria. Hoge koorts, koude rillingen, hoofdpijn, braken en stuiptrekkingen. De ziekte kan uw gehele ziekte verpesten en er is zelfs een grote kans dat u hem krijgt wanneer u zonder voorzorgsmaatregelen op reis gaat. Deze pillen zorgen ervoor dat u het virus niet tot minder snel kan krijgen. 

4. Muggenspray
Naast het feit dat enkele muggen malaria veroorzaken zijn ze ook nog eens waanzinnig irritant en aangezien u liever een leeuw of olifant fotografeert tijdens uw safari dan dat u achter in de jeep uw armen open zit te krabben is goede muggenspray onmisbaar. Hiermee houdt u de muggen op afstand en kan u zich volledig concentreren op de schitterende safari. 

3. Zaklamp
De meeste safari's beginnen erg vroeg rond 4 uur in de ochtend of juist zeer laat. Dit zijn nou eenmaal de tijdstippen waarop de meeste (roof)dieren actief zijn. Een goede zaklamp is dus onmisbaar want als het buiten nog vrij donker is, wilt u natuurlijk wel graag de mooiste dieren kunnen spotten. 

2. Verrekijker
Het is simpel: Zonder verrekijker kan u gewoon niet op safari. De mooiste dieren zullen nu aan u voorbij gaan terwijl u wanhopig rondkijkt een bijzonder dier in de buurt van de jeep te spotten, iets dat vrijwel nooit gebeurd. Zonder verrekijker zult u talloze prachtige dieren voorbijgaan zonder ze te zien dus smeken wij u: Koop een verrekijker want zonder is je safari verpest. 

 

1. Smartphone Camera Lens
Dat je een dure camera moet kopen voor de beste foto's is verleden tijd want met de Smartphone Camera Lens kunt u de meest professionele foto's maken zonder uw zware camera overal heen te moeten zeulen, dit kan namelijk gewoon met uw telefoon. Het concept is enorm simpel. De lens is een zeer professionele cameralens die speciaal is gemaakt om op uw telefoon te kunnen bevestigen. Dit is dan ook het enige dat u hoeft te doen: Bevestig de lens op uw telefoon en u bent klaar voor de mooiste foto's.