wie zijn wij?

(Maart 2020) Mijn naam is Lucas Stuart,  ik ben 14 jaar oud en oprichter van de reiswebsite www.top-travel.nl. ik ben gek op sporten, chocolade, en schrijven, maar vooral: Reizen. Samen met mijn tweelingbroer Karel Stuart en een vriend probeer ik de wereld aan de hand van de rubrieken "top 10" en  "bestemming van de week" in kaart te brengen voor het toerisme. Hierbij probeer ik het grootste deel van de toeristische informatie die op de website terug te vinden is te baseren op eigen ervaringen. 
Alle medewerkers van Top-travel.nl  zitten net zoals ik in de tweede klas van het Stedelijk Gymnasium. We hopen veel mensen te kunnen helpen met onze website en zullen er alles aan doen om uw reis te laten slagen wanneer u via onze website uw reis plant.
Onze voorkeur gaat vooral uit naar avontuurlijke vakantielanden die nog niet zijn overspoeld door het toerisme, maar wel genoeg mooie bezienswaardigheden bieden.
We baseren de informatie op onze website op eigen ervaring of andere, betrouwbare, reiswebsites zoals Lonely Planet en National Geographic. Heeft u vragen, opmerkingen of tips, dan kunt u een reactie plaatsen op de homepagina, of een mailtje sturen naar onderstaand adres. We zullen u zo snel mogelijk een reactie sturen. Hopelijk kunnen wij u met onze website zo goed mogelijk helpen. contact

e-mail: toptravel@top-travel.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.