10 onmisbare spullen voor op reis

10. Powerbank

Een powerbank is onmisbaar op reis, vooral in minder ontwikkelde landen zoals verschillende landen in Afrika, Zuid-Amerika en Zuid-Oost Azië aangezien het stroomnetwerk hier een stuk slechter kan zijn dan in Nederland of België. Nu heeft u altijd en overal een opgeladen telefoon zodat u kunt bellen en foto's maken wanneer dit nodig is. 

9. Life Straw Bottle

Dit is de handigste dopper ooit! Met de Life Straw Bottle kunt u namelijk uit poelen stilstaand water en kraanwater waar niet van gedronken mag worden drinken! Deze dopper bevat namelijk een zeer goed en professioneel filter dat alle schadelijke stoffen uit uw water filtert waardoor u altijd en overal water kan drinken. Nu hoeft u nooit meer zware flessen water mee te zeulen wanneer u bijvoorbeeld gaat wandelen, deze lege dopper is genoeg. Stop bij een beekje of plas troebel water en vul hem. 

8. Wereldstekker

Wanneer u reist naar een land buiten Europa zult u regelmatig geconfronteerd worden met het feit dat hier andere stekkers in de stopcontacten moeten dan in Nederland of België. Het is natuurlijk erg irritant als u zich hier niet op had voorbereid en daarom is de wereldstekker onmisbaar. Deze stekker past namelijk op bijna ieder stopcontact ter wereld en dat maakt het reizen natuurlijk stukken makkelijker. 

7. Smartphone Camera Lens

Dat je een dure camera moet kopen voor de beste foto's is verleden tijd want met de Smartphone Camera Lens kunt u de meest professionele foto's maken zonder uw zware camera overal heen te moeten zeulen, dit kan namelijk gewoon met uw telefoon. Het concept is enorm simpel. De lens is een zeer professionele cameralens die speciaal is gemaakt om op uw telefoon te kunnen bevestigen. Dit is dan ook het enige dat u hoeft te doen: Bevestig de lens op uw telefoon en u bent klaar voor de mooiste foto's. 

6. De Ninja Wallet

De Ninja Wallet is een onmisbare multitool, het maakt niet uit naar welk land u op reis gaat, hij komt altijd van pas. Dit is namelijk een onbuigbaar stuk metaal dat niet kan roesten en maar liefst achttien verschillende functies heeft: Van flesopener, blikopener en spijkertrekker tot telefoonhouder, schroevendraaier en fruitschiller. Het is gewoon ondenkbaar dat mensen op reis gaan zonder deze super handige gadget. 

5. Koel Box

Zeker als u op reis gaat naar een land waar het erg warm is, is deze reisgadget onmisbaar. de koelbox zorgt  ervoor dat u altijd koud voedsel of te drinken bij u heeft en is makkelijk mee te nemen op uw reizen. Nu kunt u toch nog chocola eten zonder dat het smelt midden in de woestijn en genieten van ijskoude dranken, beter kan bijna niet. 

4. Reisdompelaar
Geen zorgen, deze gadget is stukken cooler dan zijn naam, want de reisdompelaar zorgt ervoor dat je zelfs in een hotel zonder waterkoker of andere apparatuur om voedsel of drinken mee op te warmen nog thee, soep of koffie kan opwarmen. het apparaat werkt simpel, je steekt de stekker in het stopcontact en het werkt direct. 

 

3. Packing Cubes

Voor iedereen die weinig zin heeft om met zijn zware, harde koffer rond te zeulen op uw vakantie bieden de 'Packing Cubes' een uitweg. Dit zijn namelijk zachte zakken waarin u gemakkelijk uw kleren in kunt opbergen. Ze zijn duurzaam, kraken niet, nemen weinig ruimte in en zijn veel overzichtelijker dan plastic zakken. 

 

2. Waterdichte rugzak

Als u naar een land afreist waar het veel regent gaat u het zonder deze rugzak niet redden. Hij is waterdicht, en daarnaast ook nog eens opvouwbaar en heel erg licht zodat u er makkelijk mee kunt reizen. De rugzak is gemaakt van Nylon en is bestemd voor wandelingen, fietstochten, raften, kanoën en nog veel meer. 

1. Oplader op Zonne-energie

Een groot probleem is het reizen naar landen waar de stroom slecht werkt en waar uw telefoon dus soms volledig leeg is en u geen foto's kan maken of bellen met anderen in geval van nooit. Nu is er natuurlijk de powerbank, maar ook die gaat ooit op en daarom biedt deze oploader die werkt op zonne-energie de oplossing. Het werkt precies hetzelfde als een powerbank maar nu laadt hij op op zonne-energie.